Persberichten

Münster Marathon

Eemsmondrunners presteren uitstekend tijdens de Munster marathon in Duitsland.
 
Op zondagmorgen 9 september was de start van deze mooie marathon. Onder de deelnemers waren Richard van der Werff uit Usquert en de sinds kort lid geworden Adem Karaaslan uit Uithuizen, welke ook bij de Kameleon rent. Beide heren hadden eerder dit jaar in april ook al de marathon van Rotterdam op hun palmares bijgeschreven.

Hippolytusrun

Eemsmondrunners in de Hippolytusrun

Woensdag 13 juni verscheen een elftal Eemsmondrunners aan de start van de Hippolytusrun in Middelstum. Bij de mannen 60+ liepen Roelof Berends en Jan Hendrik Polhuijs naar de eerste en tweede plaats.

Op de 10 km haalde Miranda Pieters zo’n 5 minuten van haar persoonlijk record af en Jan Wieringa liep na een langdurige blessure voor het eerst weer binnen het uur.

4 Mijl van Eemsmond weer schoon

PERSBERICHT
 
Uithuizen, 19 mei 2018
 
4 Mijl van Eemsmond weer schoon
 
Meer dan dertig lopers van Eemsmond Runners hebben vorige week donderdag het parcours van de 4 Mijl van Eemsmond een voorjaarsbeurt gegeven. Vanaf de Mariakerk in thuisplaats Uithuizermeeden hebben ze in verschillende richtingen de ruim zes kilometer lange route en delen van de omgeving ontdaan van zwerfvuil.
 

Oranjerun

PERSBERICHT

 

Uithuizen, 29 april 2018

 

Eemsmond Runners in OranjeRun Oldehove

 

Vier lopers van Eemsmond Runners uit Uithuizermeeden waren afgelopen vrijdag in Oldehove. Daar is Koningsdag al jarenlang het toneel van de OranjeRun, een hardloopevenement over vijf of tien kilometer, of tien Engelse Mijlen (16,1 kilometer). Op die laatste afstand liep Roelof Berends uit Oudeschip naar de tweede plaats.

 

Rotterdam persbericht

Eemsmond Runners in Marathon Rotterdam

Zo'n zestienduizend hardlopers stonden zondag op de Erasmusbrug voor de start van de Marathon van Rotterdam. Van de negen van hen die afkomstig waren van Eemsmond Runners liep de ervaren Richard van der Werff de snelste tijd. Maar ook anderen uit de loopgroep van Uithuizermeeden en omgeving renden met succes naar de finish.

Monnikenloop

PERSBERICHT

 

Uithuizen, 25 maart 2018

 

Slagter en Slager bijzondere toppers in Monnikenloop

 

De Monnikenloop lokte zaterdag weer meer dan 1500 hardlopers en hun aanhang naar waddeneiland Schiermonnikoog. Met Sjors Slagter uit Uithuizermeeden en Jelle Slager uit Usquert leverde Eemsmond Runners twee opmerkelijke toppers. Slagter won de wedstrijd over vijf kilometer, Slager werd tweede bij de mannen 65plus op de tien kilometer.

 

Halve van Haren

PERSBERICHT
 
Uithuizen, 10 maart 2018
 
Eemsmond Runners presteert in Halve Marathon Haren
 
Afgelopen zaterdag kwamen negentien lopers van Eemsmond Runners uit in de vijfendertigste editie van de Halve Marathon van Haren, een hardloopwedstrijd die elk jaar in maart gehouden wordt. Negen van hen liepen een persoonlijk record.
 

Pagina's