Run 4 Fun Schipborg

Op zondag 22 januari is  er door ondergetekende een route van 22km door een mooi stukje Drenthe uitgezet. Een deel hiervan gaat over het Pieterpad.  De start is bij restaurant de liefde van de Drentsche AA zie voor info http://www.de-drentsche-aa.nl/ dat is bij Schipborg in de buurt van Zuidlaren vanaf daar zal de 22 km richting het mooie Balloer veld gaan, vandaar weer terug richting Schipborg. Loop is bedoeld voor een lange duurloop voor de marathon training.
 
Voor de liefhebbers van de korte variant van 10km heb ik ook een route uitgezet, welke aan het begin en eind gelijk is aan de 22 km, deze gaat echter niet over het Balloerveld, maar is ook zeer de moeite waard.
 
Route 22km http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1891329
Route 10km http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1891310
 
We starten om 09:30 bij Schipborg en moeten dan rond 08:30 vertrekken vanaf de sporthal of elders, de 10 km renners kunnen denk ik rond 09:15 vertrekken en starten rond 10:15, zodat we gezamenlijk rond 11:30 – 12:00 weer bij het restaurant zijn. Voor als er liefhebbers zijn die de 10km willen wandelen kunnen de route ook uitprinten en zo op pad gaan, als diegenen ook om 09:30 starten zullen ook zij tegelijk weer terug zijn.
Probeer met elkaar even af te spreken wie met wie mee kunnen rijden.
 
Na afloop kunnen we nog wat eten of drinken bij het restaurant, dit is voor eigen rekening!!
 
Graag even een berichtje naar r.vdwerff@home.nl voor als je meegaat, ik heb gereserveerd voor ong 20 personen, als dat veel meer of minder worden moet ik dat namelijk doorgeven.
 
Graag tot dan.
 
Gr
 
Richard

afbeelding van Richard vd W