Mededelingen

Even wat losse mededelingen:

Vorige week heb ik afscheid genomen van Sander als Webmaster met een aardigheidje namens de club. Sander was, sinds onze nieuwe website online ging, de hoofdwebmaster. Sinds dit jaar is hij echter geen lid meer, maar tot vorige week zorgde hij nog steeds dat de website goed op orde bleef. Sander, namens ons allen, bedankt, top. 

We zijn nog op zoek naar een vervanger voor Sander. Vorlopig blijf ik het doen. Dat betekent dat uitslagen op de site komen en in de uitslagentabel, als je op tijd mailt. Op tijd is: voordat ik het op de site zet.

De oudejaarsloop op 31 december schijnt door te gaan. Meer info volgt.

Komende donderdag 5/11/15 voorafgaand aan de training om 18:30 uur bij mij thuis (lijsterbesstraat 8) vindt de marathon kick-off plaats. Iedereen die de marathon van Rotterdam gaat lopen is welkom krijgt het schema met wat achtergrond info. Laat even weten of je komt en kom op tijd.

afbeelding van Rene

Reacties

afbeelding van Bert

Bert

René, bedankt voor de mededeling. Ik heb Sander inmiddels een e-mail gestuurd om hem ook zelf even te bedanken. Ik vind dat hij het KEIgoed heeft gedaan als webmaster en heb me wel eens afgevraagd of hij voldoende gewaardeerd werd: in alle normale gevallen is dat webmasteren een tamelijk onzichtbaar gedoe lijkt me, pas als er is fout gaat valt het op. Mij is de afgelopen jaren alleen maar elke keer weer opgevallen dat de site er hartstikke goed uitziet, uitstekend werkt (in feite nog onvoldoende benut wordt zelfs) en altijd snel weer up-to-date is. Ik hoop van harte dat er snel een opvolger voor Sander komt, want die site is belangrijk!