Geef je op voor de Groningen Running Tour tbv sponsoring team Sunrise

Groningen running tour:

Vertrek vanaf het boterdiep: 9:00 uur
Vertrek vanaf UHM richting boterdiep: 8:15 uur vanaf sporthal.

4 juni 2015 gaat Team Sunrise fietsen voor het KWF. Ze gaan namelijk de legendarische Alpe d'Huez beklimmen.

Besteding van de opbrengst:
'Opgeven is geen optie!' is het motto van Alpe d’HuZes. Dat betekent dat Alpe d’HuZes zich inzet voor de patiënt, zonder er zelf beter van te worden. Al het geld dat wordt opgehaald, gaat daarom voor 100% naar onderzoek- en implementatieprojecten tegen de ziekte kanker. Alpe d'HuZes wil kanker onder controle krijgen, zodat mensen niet meer aan die ziekte overlijden maar in leven blijven. En daarbij hoort een goede kwaliteit van leven. De opbrengst van Alpe d'HuZes wordt door KWF Kankerbestrijding beheert in het Alpe d'HuZes KWF Fonds. De besteding van het geld gebeurt na toetsing door KWF Kankerbestrijding.

Deze tocht zal al rennend voeren langs de mooiste plekjes van Groningen.  Ik zal hier in het kort ook iets over vertellen. De tocht is ongeveer 12 kilometer lang en zal in een heel rustig tempo gerend worden, zodat iedereen mee kan doen die 12 kilometer kan rennen.

Start is op zondagmorgen 31 mei 09:00 op het Boterdiep in de stad Groningen, lekker vroeg, omdat het dan nog rustig in de stad is.

Om team Sunrise te kunnen sponsoren is deelname €10,- per persoon, meer geven mag natuurlijk ook. Al het geld dat we deze dag bij elkaar lopen wordt volledig gedoneerd aan team Sunrise, dus geef je massaal op. Voor opgave mail voor 28 mei naar r.vdwerff@home.nl of bel 0653181616. 

afbeelding van Richard vd W